skip to Main Content
Menu
Capacitatea Inepuizabilă De A Suporta Eșecurile. Cum S-o Dobândești

Capacitatea inepuizabilă de a suporta eșecurile. Cum s-o dobândești

Viața mi-a confirmat neîncetat ideea, dobândită încă din adolescență, că orice om poate deveni ilustru cu o condiție: să știe ce vrea. De aici pornesc toate: și dârzenia în cucerirea cunoștințelor necesare abordării unui domeniu, și perseverența în urmărirea unui rezultat, și renunțarea curajoasă atunci când constați că ai intrat într-o fundătură fără ieșire, și inventivitatea în alăturarea unor observații.

Dacă știi ce vrei, adică cunoști locul în care-ți vei încerca puterea, forțele pe care le pui în joc și dotarea lor cu elemente de instrucție și de educație sine qua non pentru un luptător, nivelul la care au ajuns cunoștințele umane în domeniul respectiv precum și la intersecția cu altele, atunci poți să pășești la drum, având certitudinea că de partea ta sunt sorții victoriei.

Celebritatea este implicită omului susceptibil de perfecțiune și care știe că acest lucru nu este suficient să existe ca o dorință generală unitară, ci ca o aplicație a spiritului uman asupra unui domeniu. Pentru că mulți vor binele semenilor lor, dar mai puțini sunt dintre cei care izbutesc frumoasa performanță de a acoperi intențiile prin fapte.

                                                                                                                                                         – Pavel A. Cerenkov

*******

Rămâi la curent cu ultimele articole. Păstrăm legătura pe Facebook și Instagram.

Facebook: https://www.facebook.com/thedreamer.ro/

Instagram:  https://www.instagram.com/thedreamer.blog/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top