skip to Main Content
VIDEO. Ce Carte Citea Tânărul Ce A Refuzat Să Dea Mâna Cu Băsescu și Dragnea

VIDEO. Ce carte citea tânărul ce a refuzat să dea mâna cu Băsescu și Dragnea

Tânărul ce a refuzat să dea mâna în secţia de votare cu președintele PSD Liviu Dragnea și fostul președinte al României a devenit viral pe internet.

Preocupat să citească, acesta nu a vrut să dea mâna cu Traian Băsescu, președintele României de la acea vreme. De această dată, însă, tânărul a refuzat să dea mâna cu președintele PSD, Liviu Dragnea.

Despre el și colegul său din comisia secției de votare, după ce i-au ignorat salutul, Dragnea a spus că „n-au cei șapte ani de acasă”. Traian Băsescu, pe de altă parte, l-a numit pe tânăr ”PSD-ist înrăit”.

Știu că sunteți curioși! După câteva căutări, am găsit titlul cărții pe care tânărul o citea la momentul respectiv. Cartea se numeşte Ghidul autostopistului galactic şi este scrisă de Douglas Adams. 🙂

Potrivit unei descrieri de pe site-ul cartepedia.ro, Arthur Dent, personajul principal al cărții, hoinărește prin galaxie cu un amic, intră în tot felul de încurcături și ajunge invariabil într-un talmeș-balmeș din care nu lipsește nimic.

Cartea scriitorului britanic este o parodie SF inegalabilă, iar Douglas Adams este un magician de o inteligență sclipitoare. Ghidul autostopistului galactic rămâne lectură obligatorie pentru fanii SF, dar și pentru orice e pasionat de sitcomurile britanice sau de Monty Python.

Douglas Adams, despre Ghidul autostopistului galactic

„Ideea mea preferată era să scriu ceva care să combine comedia și genul science fiction. Această obsesie mă ducea la disperare și mă înfunda în datorii. Nimeni nu era interesat de proiectul meu. Într-un târziu a apărut un om, un producător de emisiuni de la BBC, pe nume Simon Brett, care avea aceeași idee: să combine comedia cu genul science fiction.“

Text: Ioana Pietrar

Foto/Video: foxcrawl.ro/Observator

*******

Rămâi la curent cu ultimele articole. Păstrăm legătura pe Facebook și Instagram.

Facebook: https://www.facebook.com/thedreamer.ro/

Instagram:  https://www.instagram.com/thedreamer.ro

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top