skip to Main Content
Cum M-am îndrăgostit De Librarul Meu Personal. Și Cum O S-o Faci și Tu

Cum m-am îndrăgostit de librarul meu personal. Și cum o s-o faci și tu

E ușor să te îndrăgostești de librarul meu. E o figură marcată îndeosebi de preocuparea absolută față de cărți și de cei din jur. Un librar vesel, harnic și foarte, foarte prietenos.

A fost odată…

Povestea începe așa cum ar trebui să înceapă orice istorisire în care se povestește despre doi oameni și multe cărți. Se iau doi oameni, se cunosc online, se întâlnesc la o cafea și descoperă singurul lucru pe care îl au în comun la momentul acela: cărțile. Și așa apare cel mai simpatic librar: Books Express.

„Îți aducem orice carte din lume pentru profesia și pasiunile tale.” Books Express, librarul tău personal, este motto-ul librăriei care își împlinește promisiunea în fiecare zi. Inspirată din Marea Britanie, dintr-o librărie cu același nume, Books Express s-a fondat din dorința de a livra cărți străine în România. Bogdan și Bogdana, cei despre care vorbeam în istorisirea anterioară, au început afacerea fără experiență în domeniul pieței de carte, însă pasiunea a dovedit încă odată că depășește orice barieră.

Books Express – un fel de acasă

Își dedică mult timp nevoilor fiecărui om ce caută sau comandă cărți de la ei. Lucru care se vede în recunoștința celor ce au trecut măcar o dată pe la Books Express. E locul care te determină să te trezești dimineața, să îți bei cafeaua printre rafturi, să ațipești cu o carte în mână. Să o iei de la capăt.

E un fel de acasă a celor ce iubesc cărțile, oamenii și optimismul lor.

Books Express e o stare. De bine. Pentru mine așa a fost. Fetele de la Books îmi fac zilele mai frumoase și mai colorate. Le citesc mesajele, le admir ilustrațiile, munca și creațiile. Și zâmbesc. Știu că există oameni frumoși.

Îmi împart librarul

Și cum m-am resemnat cu gândul că librarul meu personal trebuie, totuși, împărțit, îți recomand să treci măcar o dată, fie și numai virtual, pe la Books Express. Va fi numai începutul unei lungi și entuziaste călătorii.

Books Express poate fi găsit pe: Facebook, Instagram, Site.

 

*******

Rămâi la curent cu ultimele articole. Păstrăm legătura pe Facebook și Instagram.

Facebook: https://www.facebook.com/thedreamer.ro/

Instagram:  https://www.instagram.com/thedreamer.blog/

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top