skip to Main Content
Felicitări Handmade Create De O Studentă | Pink Lemon Cards

Felicitări handmade create de o studentă | Pink Lemon Cards

Din când în când, uităm. Uităm că zilele fericite nu sunt întotdeauna fericite pentru toți. Și că stă în puterea noastră să schimbăm asta. Uităm să facem gesturi simple pentru cei de lângă noi. Cu bucurie și sinceritate. Uităm că pentru a schimba o zi sunt suficiente niște zâmbete și câteva felicitări.

Pink Lemon Cards, inspirația unei zile toride de vară

Și, totuși, când vrem să dăruim, ne blocăm la detalii. Nu e tocmai ușor să alegi cadoul ideal. O combinație între ceva simplu, creativ și unic nu ne e întotdeauna la îndemână. Se întâmplă să irosim ore întregi prin magazine, iar la final să ajungem de unde am pornit: la nimic, cu mâinile goale.

Cam asta a avut în gând Elisabeta Gășpărel când și-a propus să înceapă proiectul cu felicitări handmade – Pink Lemon Cards.

”Deseori mi-a fost greu să găsesc felicitări simple sau la un preț accesibil pe piața românească. Dacă nu ajungeam la un târg, unde puteam găsi felicitări handmade, librăriile și marketurile îmi ofereau felicitări haioase, împopoțonate. Nu tocmai pe gustul meu”, spune Elisabeta.

A început prin a crea felicitări pentru prieteni și familie, după care s-a gândit să îi bucure și pe alții, lansând proiectul Pink Lemon Cards. De la bun început, proiectul era gândit să fie așa: fresh, catchy, interesant, original. Și unde altundeva să te inspiri pentru numele unui asemenea proiect dacă nu în grădină, savurând o limonadă?! Așa s-a ajuns la Pink Lemon Cards.

De ce să comanzi felicitările Pink Lemon Cards?

Pentru că ocazii sunt la tot pasul, spune Elisabeta, iar dacă nu sunt, facem. Sunt accesibile, personalizate, simple, amuzante, pentru orice ocazie, și timpul de livrare e relativ scurt.

Felicitările sunt create din colii de hârtie din diferite texturi, cu diverse culori sau printuri. Sunt inspirate din versuri, amintiri sau de pe internet. Elisabeta își petrece între 30 și 60 de minute la crearea lor, în funcție de mesaj, model și dimensiune.Felicitările pot fi făcute în totalitate în funcție de ceea ce își dorește fiecare persoană: culoare, dimensiune, mesaj…etc.

Pot fi comandate direct pe Facebook, Instagram sau la adresa de email: [email protected] Se pot livra personal, în unele localități, ori prin poștă sau curier, ajungând în câteva zile lucrătoare.

 

Studenta creatoare

Elisabeta e în al II-lea an la master, la Dezvoltare Regională Durabilă, în cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, UBB, Cluj. Momentan se ocupă de felicitări și, spune ea, de scurta perioadă de studenție care i-a mai rămas. 

*******

Rămâi la curent cu ultimele articole. Păstrăm legătura pe Facebook și Instagram.

Facebook: https://www.facebook.com/thedreamer.ro/

Instagram:  https://www.instagram.com/thedreamer.blog/

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top