skip to Main Content
Rețetă | Cotlet Cu Mere şi Ceapă, și Sos De Miere Cu Muștar

Rețetă | Cotlet cu mere şi ceapă, și sos de miere cu muștar

Rețetă | Cotlet cu mere şi ceapă, și sos de miere cu muștar

Ingrediente:

  • 4-5 felii de cotlet de porc
  • 2 cepe medii
  • 2 mere medii
  • sare, piper, rozmarin
  • 130 gr. de unt

Cum se face:

1. Într-o tigaie, pune untul și lasă-l să se topească, iar când e topit complet, adaugă feliile de cotlet și prăjește-le la foc mic.

2. Când cotletul este gata, scoate-l și pune-l deoparte pe o altă farfurie. În untul ce-a rămas de la cotlet, pune merele (cu coajă, tăiate felii subțiri) și ceapa (tăiată subțite, tip peștișori), și lasă-le la foc mediu spre mic aproximativ 30-40 de minute, până sunt făcute bine.

3. Între timp, până se fac merele și ceapa, într-un bol amestecă o lingură de miere cu o lingură de muștar cu boabe.

4. Când ceapa și merele s-au făcut, pune peste ele puțin, puțin rozmarin. Apoi, adaugă feliile de cotlet în tigaie. Amestecă puțin. Mai lasă așa 10-15 minute.

5. După 10 – 15 minute, pune cu o lingură sosul de miere și muștar în tigaie. Amestecă ușor și lasă să mai stea pe foc mic încă 5 minute.

6. Se servește imediat! Se potrivește cu baghetă cu semințe sau simplă. 🙂

PS: Nu am avut timp să fac poze în timpul gătirii, dar dacă ai întrebări, mă găsești aici.

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top