skip to Main Content
Menu
Rețetă | Cotlet Cu Mere şi Ceapă, și Sos De Miere Cu Muștar

Rețetă | Cotlet cu mere şi ceapă, și sos de miere cu muștar

Rețetă | Cotlet cu mere şi ceapă, și sos de miere cu muștar

Ingrediente:

  • 4-5 felii de cotlet de porc
  • 2 cepe medii
  • 2 mere medii
  • sare, piper, rozmarin
  • 130 gr. de unt

Cum se face:

1. Într-o tigaie, pune untul și lasă-l să se topească, iar când e topit complet, adaugă feliile de cotlet și prăjește-le la foc mic.

2. Când cotletul este gata, scoate-l și pune-l deoparte pe o altă farfurie. În untul ce-a rămas de la cotlet, pune merele (cu coajă, tăiate felii subțiri) și ceapa (tăiată subțite, tip peștișori), și lasă-le la foc mediu spre mic aproximativ 30-40 de minute, până sunt făcute bine.

3. Între timp, până se fac merele și ceapa, într-un bol amestecă o lingură de miere cu o lingură de muștar cu boabe.

4. Când ceapa și merele s-au făcut, pune peste ele puțin, puțin rozmarin. Apoi, adaugă feliile de cotlet în tigaie. Amestecă puțin. Mai lasă așa 10-15 minute.

5. După 10 – 15 minute, pune cu o lingură sosul de miere și muștar în tigaie. Amestecă ușor și lasă să mai stea pe foc mic încă 5 minute.

6. Se servește imediat! Se potrivește cu baghetă cu semințe sau simplă. 🙂

PS: Nu am avut timp să fac poze în timpul gătirii, dar dacă ai întrebări, mă găsești aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top