skip to Main Content
Un Nou Loc De Divertisment și Relaxare în Satu Mare: Cineplexx

Un nou loc de divertisment și relaxare în Satu Mare: Cineplexx

Am acceptat invitația celor de la Cineplexx Satu Mare de a participa la deschiderea de la Satu Mare Shopping City, iar atmosfera a fost extraordinară! Am fost întâmpinați cu șampanie și aperitive, iar apoi reprezentanții cinematografului ne-au făcut un tur în cea mai modernă sală, acolo unde ne-au așteptat pe fiecare cu un cadou generos de bun venit și ne-au prezentat noutățile aduse în oraș.

Primul cinema de tip multiplex din oraș a fost inaugurat în prezența a sute de cinefili, ce s-au putut bucura în premieră de o experiență cinematografică fără egal.

Ceremonia de deschidere a fost o sărbătoare a entertainmentului de bună calitate și a tehnologiei cinematografice de ultimă generație.

Cel mai modern cinematograf de tip multiplex din nordul țării, și-a deschis porțile la Satu Mare într-o atmosferă festivă, marcată de o multitudine de evenimente speciale. Amplasat la ultimul nivel al complexului comercial Shopping City Satu Mare, Cineplexx aduce în oraș cinci săli cu ecrane ultraperformante și peste 700 de locuri în total.

ȘAPTE motive să mergi la Cineplexx Satu Mare:

  • este primul cinematograf din România care oferă fotolii speciale pentru cupluri, precum și scaune cu confort sporit de tip Premium și Deluxe
  • tehhnologii audio și 3D de ultimă generație (noul multiplex dispune de asemenea de tehnologii de ultimă generație precum ecrane 4K – cea mai înaltă rezoluție disponibilă în cinematografele românești – și RealD Ultimate, ce oferă cea mai bună experiență de vizionare a producțiilor 3D, dar și de sistemul audio Dolby Atmos, completând astfel o experiență cinematografică unică)
  • noul cinematograf dispune de scaune Deluxe și Premium, precum și de Love Seats și Love Box, scaune special concepute pentru cupluri, o premieră în România
  • este al doilea cinematograf din țară ce dispune de tehnologii de ultimă generație precum sistemul audio surround Dolby Atmos – care oferă o redare fidelă, tridimensională, a sunetului, astfel încât spectatorii au senzația că se află chiar în mijlocul acțiunii –, dar și primul cu ecrane RealD Ultimate
  • Cineplexx are cinci săli cu ecrane ultraperformante și un total de peste 700 de locuri
  • prețurile încep de la 19 lei pentru adulți și 15 lei pentru copii și cuprind reduceri pentru familii
  • printre premierele ce vor putea fi văzute la Cineplexx Satu Mare în această toamnă se numără „It: Chapter Two”, „Once Upon a Time in… Hollywood”, „La Gomera”, „Rambo: Last Blood”, „Ad Astra”, „Joker”, „Maleficent: Mistress of Evil”, „The Addams Family”, „Terminator: Dark Fate”, „Frozen 2” și „Star Wars: The Rise of Skywalker”

Foto: Ioana PIETRAR & Cineplexx Satu Mare

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top