skip to Main Content
Salvat De La Moarte, Un Arbore A Fost Transformat într-o Bibliotecă

Salvat de la moarte, un arbore a fost transformat într-o bibliotecă

Încercând să salveze parte din copacul vechi de peste 100 de ani din faţa casei şi din dorinţa de a împărtăşi pasiunea pentru lectură, o femeie din SUA a transformat copacul din faţa casei într-o bibliotecă publică.

Artista Coeur d’Alene, din Statele Unite ale Americii, a cucerit internetul prin modul inedit în care a ales să transforme copacul din faţa casei. Sharalee Howard, de meserie bibliotecar şi artist din pasiune pentru pictură, nu a vrut să lase arborele să putrezească şi, în loc să-l taie, a decis să-l pună în folosul întregii comunităţi.

„A trebuit să sculptăm un copac uriaş de peste 110 de ani pe care am decis să îl transform într-o librărie a comunităţii (pe care mi-am dorit-o întotdeauna)“, a scris Sharalee pe pagina ei din Facebook.

Biblioteca în aer liber, pe care o numeşte Little Free (Tree) Library, oferă cărţi oricărei persoane care este interesată de citit. Mecanismul este simplu: oricine poate lua o carte, dar trebuie să lase o alta în schimb.

Biblioteca este iluminată în interior şi exterior, având uşă din sticlă şi permiţând oamenilor să privească în interior fără a fi nevoiţi să deschidă. Este dotată cu titluri celebre, bune de trezit pofta oricărui trecător pentru lectură.

Sursa: adevărul.ro

*******

Rămâi la curent cu ultimele articole. Păstrăm legătura pe Facebook și Instagram.

 

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top